Gørlev Turistforening

Gørlev turistinformation drives af Gørlev turistforening, der er en privat forening af personer, der ønsker at gøre en indsats for at fremme turismen i og omkring Gørlev, dvs. i den sydlige del af Kalundborg Kommune.

Gørlev Turistforenings historie går langt tilbage, længe før kommunesammenlægningen i 2007, dengang Gørlev var en selvstændig kommune. Nu er Gørlev en del af Kalundborg Kommune, der velvilligt stiller lokaler til rådighed for foreningens drift af Gørlev Turistinformation.Læs mere i Turistguide 2019.

Vi samarbejder med Destination Sjælland.

Hvert år siden 2007 har Gørlev Turistforening udgivet en turistguide for området. I denne turistguide er der gennem årene blevet skrevet mangt og meget om lokalområdet. Guiden omdeles hvert forår i sommerhusområderne og lægges frem på biblioteker og hos handlende i området. 2021 Turistguide blev udgivet af Heste-og kræmmermarked.

Turismen betyder overordentlig meget for lokalområdet og for Kalundborg Kommune som helhed. Derfor finder vi det i turistforeningen vigtigt, at vi hver sommer gør en særlig indsats for at vore turister, danske såvel som udenlandske, skal føle sig velkomne og have et kontaktpunkt - turistinformationen - hvor de kan få en personlig betjening samt oplysninger om seværdigheder og oplevelsesmuligheder, både lokalt, regionalt og nationalt.

Vores frivillige medarbejdere er også behjælpelige med en masse praktiske spørgsmål fra vores gæster: "Hvor kan man leje cykler", "hvor kan man få vasket sit tøj", "hvor er der et autoværksted", "hvor kan man komme med toget til København" , "hvor kan man købe frimærker", "hvordan får man et fisketegn" osv. osv.

Man er meget velkommen til at melde sig ind i Gørlev Turistforening, både hvis man gerne vil gøre et praktisk stykke arbejde, og hvis man blot gerne vil støtte foreningens arbejde. Kontingentet er 100 kr. om året for husstanden (privatpersone)r og 300 kr. om året for erhvervsvirksomheder. Man kan melde sig ind ved at sende en mail til foreningens kasserer på mailadresse: annicarlsson@godmail.dk

Del siden